OFFICIEEL: Thoelen neemt afscheid van Gent, KV Mechelen meldt komst

OFFICIEEL: Thoelen neemt afscheid van Gent, KV Mechelen meldt komst

24-07-2019 18:13 Laatste update: 18:43
6

Voor Yannick Thoelen zit het Gents avontuur erop. Na vier jaar voor de Buffalo's gevoetbald te hebben, vertrekt de doelman.

Dat kondigde hij zelf aan op Instagram. 'Na vier jaar bloed, zweet en tranen én vooral ongelooflijk veel vechten, heb ik niet alleen laten zien wat ik kan maar vooral ook genoten van het spel, het team en de geweldige supporters', schrijft Thoelen.

'Zowel in goede als slechte tijden, waren we één grote Buffalo familie. Door de jammere situatie waar ik me de laatste weken in bevond, was het tijd voor een nieuw avontuur. Een nieuwe (maar gekende) thuis en een nieuwe uitdaging die ik morgen met abnormaal veel zin start', bevestigt hij zijn nakende transfer naar KV Mechelen.

'Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alles en weet dat ik vertrek met jullie in mijn hart', besluit Thoelen. Bij KV Mechelen moet hij Michael Verrips vervangen, die op weg lijkt naar Sheffield United.

Update 18.42u: KV Mechelen heeft via de officiële kanalen inmiddels ook de komst van Thoelen bekend gemaakt. De doelman heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.