Vermaelen rond met Vissel Kobe, Rode Duivel al gespot in zijn nieuwe tenue

Vermaelen rond met Vissel Kobe, Rode Duivel al gespot in zijn nieuwe tenue

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 18:31wo 24-07-2019 om 18:31

Laatste update: donderdag 25 juli 2019 om 08:26do 25-07-2019 om 08:26

Het Japanse Vissel Kobe heeft al heel wat grote namen in de ploeg. Daar kan binnenkort nog eentje bijkomen. De Japanse ploeg hoopt Thomas Vermaelen aan te kunnen trekken.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Rode Duivel zit momenteel zonder ploeg nadat zijn contract bij FC Barcelona is afgelopen. Vissel Kobe hoopt daarvan te profiteren en wil Vermaelen graag zo snel mogelijk naar Japan te halen.

Bij Vissel Kobe kan Vermaelen de ploegmaat worden van een pak andere Europese voetballers. De club haalde de voorbije jaren ook Andrés Iniesta, David Villa, Lukas Podolski en Sergi Samper in huis. Vermaelen moet de volgende in dat rijtje worden.

Vissel Kobe is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Al-Arabi, uit Qatar, wil Vermaelen graag aantrekken. Hij kreeg een lucratief contract aangeboden, maar de verdediger twijfelt over het sportieve niveau van de Qatarese competitie.

Update 25/07, 08.26: Volgens Het Laatste Nieuws staat Thomas Vermaelen dicht bij een overeenkomst met het Japanse Vissel Kobe. De verdediger werd al in Japan gespot. Vermaelen is een vrije speler nadat zijn contract bij FC Barcelona afliep.

Poll

Moet Vermaelen de stap naar Japan zetten?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws