OFFICIEEL: Zulte Waregem neemt definitief afscheid van Tardieu

OFFICIEEL: Zulte Waregem neemt definitief afscheid van Tardieu

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 13:25wo 24-07-2019 om 13:25

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 16:01wo 24-07-2019 om 16:01

Zulte Waregem heeft met Olivier Deschacht, Saido Berahino en Gianni Bruno die spelers op proef. Aan de uitgang is er ook beweging. Het Laatste Nieuws schrijft Florian Tardieu dicht bij een terugkeer naar Frankrijk staat.

Volgens de krant is Tardieu (27) op weg naar Troyes AC, de ploeg die vorig jaar als derde eindigde in de Ligue 2. Tijdens de Play-Offs liep het promotie naar de hoogste afdeling mis. Troyes wil dit seizoen een nieuwe poging wagen om terug te keren op het hoogste niveau. Het ziet Tardieu daarbij als een welkome versterking voor het middenveld. KV Oostende was naar verluidt ook voor Tardieu in de race.

Tardieu heeft een goede naam in de Ligue 2, nadat hij namens Istres en Sochaux tot 195 optredens (8 goals) kwam. Vorige zomer trok hij vervolgens naar Zulte Waregem, waar hij in 25 matchen geen ontuitwisbare indruk wist na te laten.

De Fransman zou na Theo Bongonda, Hamdi Harbaoui, Robert Mühren (huur), Hicham Faik, Thomas Buffel (gestopt), Bryan Verboom, Gertjan De Mets en Kingsley Madu al de negende vertrekker kunnen worden.

Update 16u01: De transfer van Tardieu naar Troyes is nu ook officieel geworden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws