'Verrips aast op vertrek, KV Mechelen bereikt akkoord met Gent-doelman Thoelen'

'Verrips aast op vertrek, KV Mechelen bereikt akkoord met Gent-doelman Thoelen'

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 07:00wo 24-07-2019 om 07:00

Michael Verrips stuurde dinsdag zijn kat naar de training bij KV Mechelen, ook was zijn kastje al leeggemaakt. Verrips wil een transfer versieren naar Sheffield United. KV Mechelen heeft met Yannick Thoelen al een vervanger beet.

Het was even schrikken dinsdag, toen Mechelen opmerkte dat het kastje van Verrips leeggemaakt was. Malinwa wist van niks, maar zoals verwacht wil de Nederlandse doelman een transfer forceren. Volgens Het Nieuwsblad mikt Verrips op een transfer naar Sheffield United. Daarvoor heeft hij zichtbaar veel over.

Aangezien tweede doelman Bram Castro nog in de lappenmand ligt, maakt Mechelen meteen werk van een vervanger. De krant schrijft dat Yannick Thoelen overkomt van KAA Gent. De 28-jarige doelman bereikte al een akkoord met Mechelen.

Terugkeer naar Mechelen
Na zijn medische testen woensdag tekent de ex-Mechelaar, Thoelen speelde tussen 2008 en 2011 voor Malinwa, voor drie seizoenen. Thoelen wordt woensdag zelfs al op het trainingsveld, want Mechelen rekent komende zaterdag meteen op hem. Dan opent Malinwa haar seizoen op het veld van Zulte Waregem.

Naar verluidt waren ook Davy Roef (RSC Anderlecht) en Nordin Jackers (KRC Genk) in beeld, maar Mechelen kiest dus al snel voor Thoelen.

Poll

Is Thoelen een goede doelman voor KV Mechelen?

(818 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws