Anderlecht kan met Kompany versnelling hoger schakelen: Aantal jaren ingehaald

Anderlecht kan met Kompany versnelling hoger schakelen: "Aantal jaren ingehaald"

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 23:43di 23-07-2019 om 23:43

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 23:44di 23-07-2019 om 23:44

RSC Anderlecht zorgde voor de transferstunt van de zomer door Vincent Kompany terug te halen naar Brussel als speler/manager. Maar hoe groot zal het effect zijn bij paars-wit? Volgens Michaël Verschueren heeft de club meerdere stappen vooruit gezet.

"Er waait een nieuwe wind door de club, op alle vlakken. Alle spelers hebben ook zin om zich weer te bewijzen. Ik denk dat Vincent meer fans heeft dan Anderlecht. Het is een wisselwerking: hij versterkt zichzelf dankzij Anderlecht en Anderlecht wordt sterker dankzij hem", stelt Verschueren in een gesprek met Sporza.

"Vincent heeft een uitgesproken mening en zal die hard verdedigen, maar we komen er wel altijd uit. Hij staat open voor debat en gelooft in een overlegmodel. Vincent is de manager en mag ook mee de lijnen uitzetten. Hij heeft de steun van iedereen binnen de club. We zijn overtuigd dat wat hij wil doen het juiste is."

"Met Vincent hebben we een aantal jaren ingehaald. Zonder hem was het waarschijnlijk een moeilijk jaar geweest. Nu zullen we er misschien sneller weer staan", besluit de sportief directeur van Anderlecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws