Verschueren legt zichzelf deadline op: Binnen twee jaar opnieuw een topclub zijn

Verschueren legt zichzelf deadline op: "Binnen twee jaar opnieuw een topclub zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 22:19di 23-07-2019 om 22:19

RSC Anderlecht kiest met de komst van Vincent Kompany als speler/manager voor de totale vernieuwing. Paars-wit de voorbije maanden een totale transformatie ondergaan. Volgens Michaël Verschueren moet dat binnen de twee jaar successen opleveren.

"Als sportief directeur ga je ervan uit dat je successen boekt. Je lot is verbonden aan het succes van de club. Hopelijk lukt het, maar als Anderlecht een paar jaar slecht draait, wordt het ook voor mij moeilijk", vertelt Verschueren tijdens een gesprek met Sporza.

"Ik sta achter alles wat we tot nu toe beslist hebben. Ik denk dat we de juiste strategie toepassen. We hebben nu een volledige transferperiode om onze strategie helemaal toe te passen. We mogen nu afgerekend worden op de sportieve resultaten."

"Er is een verwachtingspatroon dat de korte termijn nastreeft. Over maximaal 2 jaar moet Anderlecht weer een topclub zijn. Ik denk dat we vrij snel weer een leidende rol zullen hebben. Er zijn natuurlijk nog clubs die in aanmerking komen voor de prijzen, maar wij zijn er wel weer bij", besluit de sportief directeur van Anderlecht.

Poll

Is RSC Anderlecht opnieuw op de goede weg?

(240 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws