Mindere generale repetitie: Anderlecht B verliest laatste match voor JPL-start

23-07-2019 20:04 Laatste update: 20:18
42

RSC Anderlecht heeft zijn laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie verloren. De Brusselaars gingen op eigen veld met 1-3 onderuit tegen het Griekse PAOK.

Vincent Kompany speelde zelf niet mee tegen PAOK. Samir Nasri en Yari Verschaeren stonden wel aan de aftrap, maar Anderlecht maakte weinig klaar in de eerste helft. De jongens die een laatste kans kregen zoals Sanneh en Milic konden de nul niet houden. De Grieken kwamen na een half uur spelen op voorsprong via Pelkas.

Anderlecht probeerde na de rust de bakens te verzetten, maar PAOK bleek een maatje te groot. Chuba Akpom, de Engelse aanvaller die in 2018 nog even voor STVV speelde, zette de 0-2 op het scorebord. Paars-wit kon in de slotfase de aansluitingstreffer maken via Abdul Dante, maar PAOK legde de 1-3 eindstand vast dankzij Gaitanidis.

Anderlecht begint komend weekend aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen kV Oostende.