Supertalent Simons (16) verlaat Barcelona en lijkt op weg naar PSG

Supertalent Simons (16) verlaat Barcelona en lijkt op weg naar PSG

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 18:10di 23-07-2019 om 18:10

Verrassend nieuws uit Barcelona: Xavi Simons vertrekt bij de kampioen van Spanje. Dat maakt hij bekend via social media. Het Nederlandse talent speelde in totaal negen jaar voor voor Barça. Spaanse media melden dat Simons (16) waarschijnlijk aan de slag gaat in Parijs. 

'Dit is geen gemakkelijke dag voor mij. Afscheid nemen is een van de zwaarste dingen in het leven; ik neem nu afscheid van mijn thuis, mijn familie en mijn leven. Het was een droom die uitkwam toen ik negen jaar geleden voor het eerst het shirt van Barcelona mocht dragen', schrijft Simons, het zoontje van voormalig Eredivisie-spits Regilio Simons. 

Volgens onder meer El Mundo Deportivo wilde Barcelona graag door met Simons. Er kon echter geen akkoord worden bereikt met de tiener en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Daarom volgt nu een vertrek. 

'Ik heb hier de liefde van honderdduizenden fans gevoeld. Zij wilden mij ooit zien schitteren in Camp Nou. Ik kan tegen al die mensen alleen maar zeggen: bedankt. Jullie zitten voor altijd in mijn hart, ik zal mijn tijd bij deze club nooit vergeten. Nu ga ik een spannend avontuur aan buiten Barcelona.'

MD weet dat Simons zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk vervolgt bij Paris Saint-Germain. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias · Thank you · Gràcies! @fcbarcelona · #ForçaBarça! đŸ”ŽđŸ””

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws