Zaakwaarnemer Bale duidelijk: 'Hij gaat niet op huurbasis weg bij Real'

Zaakwaarnemer Bale duidelijk: 'Hij gaat niet op huurbasis weg bij Real'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 15:24di 23-07-2019 om 15:24

Gareth Bale gaat Real Madrid deze zomer niet op huurbasis te verlaten. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett laten weten aan Sky Sports.

"Er zullen geen tijdelijke deals komen om hem bij de club weg te krijgen", klinkt Barnett stellig tegenover Sky Sports. Real Madrid wil graag van de Welshman af, maar die is niet van plan zich weg te laten jagen. "Gareth is een van de beste spelers van deze planeet. Ik kan je garanderen dat hij niet op huurbasis weggaat, naar geen enkele club."

Bale lijkt er niets voor te voelen om salaris in te leveren en is daarom van plan zijn contract bij De Koninklijke uit te dienen. Juist omdat Bale niet in wil leveren kunnen maar weinig clubs hem betalen. 

Het lijkt er dan ook op dat Bale tegen de wil van de club in bij Real Madrid blijft. "Gareth is speler van Real Madrid en voorlopig blijft hij ook speler van Real Madrid", aldus Barnett. "Als er iets voorbij komt dat past, kan dat nog veranderen en kan hij snel weg zijn. Maar het kan ook zijn dat hij nog drie jaar speler van Real Madrid blijft, tot zijn contract afloopt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws