'KV Mechelen leidt de dans om revelatie van Union Saint-Gilloise'

'KV Mechelen leidt de dans om revelatie van Union Saint-Gilloise'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 14:47di 23-07-2019 om 14:47

KV Mechelen hoopt op korte termijn nog meerdere versterkingen te doen. Malinwa hoopt onder meer Union-smaakmaker Faïz Selemani te verwelkomen, zo weet La Dernière Heure.

Selemani heeft dankzij een ijzersterk debuutseizoen de aandacht van clubs uit binnen- en buitenland weten te trekken. Tijdens de voorbereiding zaten er naar verluidt diverse scouts uit Duitsland en Nederland voor de 25-jarige linksbuiten op de tribune. Het zou echter KV Mechelen zijn dat de dans leidt.

Volgens bronnen van La Dernière Heure maakt KV Mechelen serieus werk van zijn komst. Selemani was vorig seizoen goed voor negen goals en zeven assists in de Proximus League. Hij vond onder meer tweemaal het net tegen KV Mechelen. Helemaal imponeren deed de international van de Comoren tijdens Play-Off 1. Met acht treffers in tien matchen ontpopte hij zich tot regelrechte revelatie.

Flink prijskaartje
KV Mechelen zal met een serieuze transfersom over de brug moeten komen, want Selemani ligt in Brussel nog vast tot medio 2021. In zijn contract staat nog een cluboptie voor een extra seizoen. De huidige marktwaarde van Selemani wordt door Transfermarkt.com op 1,8 miljoen euro geschat. Daarmee lijkt hij onbetaalbaar voor Mechelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws