Vertrouwen bij Verschueren: 'Met alle respect, eerste vier duels zijn haalbaar'

Vertrouwen bij Verschueren: 'Met alle respect, eerste vier duels zijn haalbaar'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 14:17di 23-07-2019 om 14:17

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 14:22di 23-07-2019 om 14:22

Michael Verschueren kijkt niet ongerust, maar met veel enthousiasme uit naar de competitiestart van Anderlecht. Dat zegt de sportief leider in een uitgebreid gesprek met Peter Vandenbempt.

De aanwezigheid van Vincent Kompany zit daar voor een belangrijk deel tussen. "Dankzij Vincent is er een nieuwe relance en hebben we de laatste weken een nieuwe dynamiek ontdekt in de club. Spelers en staf staan er volledig achter en de fans zullen ook wel ongeduldig zijn om te zien of Anderlecht weer met een winning mood kan beginnen", klinkt het op Sporza.

Verschueren zit uiteraard wel met enige twijfels. "We hebben wel een moeilijke voorbereiding gehad, met de jonge internationals die pas op 14 juli aansloten. We hebben weinig wedstrijden gespeeld met de volledige kern. Dat is nog een beetje puzzelen", aldus de sportief directeur van paars-wit.

Start
Volgens Verschueren gaat de start bepalend zijn. Hij heeft er vertrouwen in dat Anderlecht onder Kompany goed uit de startblokken schiet. "Met alle respect voor onze tegenstanders, maar onze eerste 4 wedstrijden moeten haalbaar zijn." Anderlecht opent zondag met een thuismatch tegen KV Oostende. Vervolgens treft het achtereenvolgens Royal Excel Moeskroen (u), KV Mechelen (t) en KV Kortrijk (u).

Poll

Zij jij Anderlecht gezien het programma beginnen met 12 op 12?

(462 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws