Hazard wil het hoogste met Real Madrid: Champions League moet het doel zijn

Hazard wil het hoogste met Real Madrid: "Champions League moet het doel zijn"

23-07-2019 14:00
1

Eden Hazard is maar voor één ding naar Real Madrid gekomen: prijzen. Het winnen van de Champions League wordt voor onze landgenoot het absolute hoofddoel in zijn eerste seizoen voor De Koninklijke.

"Wanneer je voor Real Madrid speelt moet je elk seizoen prijzen pakken. Je moet winnen, winnen, winnen. Als je de Champions League niet wint, laten de fans van zich horen en dat is dan ook terecht. Dus Champions League-winst moet ons doel zijn", citeert Het Laatste Nieuws.

"Bij Real wil je gewoon altijd winnen en dat is waarom ik hier ben. Ik wil spelen, goals scoren en aan het einde van het seizoen trofeeën omhoog houden", benadrukt Hazard zijn duidelijke insteek. Hazard hoopt zijn bijdrage te leveren door vrijuit te spelen. "Ik speel met veel vrijheid. In voetbal is dat best moeilijk omdat iedere speler wel zijn positie heeft. Maar ik ben een 'vrije' speler en zonder die vrijheid speel ik niet goed en beland ik uiteindelijk op de bank", aldus Hazard.

De man van 100 miljoen maakte afgelopen weekend zijn debuut voor Real Madrid. Op de International Champions Cup gingen Hazard en co. met 1-3 onderuit tegen Bayern München. Hazard speelde de eerste helft mee en maakte direct indruk. Vannacht krijg Hazard een nieuwe kans om te schitteren. Arsenal is vannacht om 1u de tweede opponent op het vriendschappelijke toernooi.