'Verrips komt niet opdagen voor de training, KV Mechelen verrast'

'Verrips komt niet opdagen voor de training, KV Mechelen verrast'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 12:10di 23-07-2019 om 12:10

KV Mechelen lijkt zonder doelman Michael Verrips aan het seizoen te beginnen. De 22-jarige Nederlander stuurde dinsdag zijn kat naar de training. Mogelijk om een transfer te forceren.

Het Laatste Nieuws maakt melding van de afwezigheid van Verrips. Volgens de krant zou de sluitpost zelfs al zijn kastje in de kleedkamer leeg hebben geruimd. Op het trainingsveld ontbrak vervolgens ieder spoor van Verrips. Het is onbekend of er achter de schermen al een deal is met een geïnteresseerde club of dat Verrips zijn werkgever simpelweg onder druk wil zetten.

Verrips had het voorbije jaar een zeer belangrijke rol in de promotie alsook de bekerwinst van KV Mechelen. Dankzij zijn sterke prestaties trok hij de aandacht van clubs uit binnen- en buitenland. De hoofdpersoon zelf stak nooit onder stoelen of banken dat hij graag een stap omhoog wil zetten. Ondanks de promotie met KV Mechelen lijkt hij zijn heil elders te zoeken. KV Mechelen was naar verluidt zeer verrast dat haar keeper niet kwam opdagen voor de oefensessie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws