'Coentrão laat Griekse club verbaasd achter: transfer in extremis afgelast'

'Coentrão laat Griekse club verbaasd achter: transfer in extremis afgelast'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 10:48di 23-07-2019 om 10:48

Een transfer van Fábio Coentrão naar PAOK Saloniki, de aanstaande tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League, is afgeketst. Op het allerlaatste moment besloot de Portugees blijkbaar dat hij tóch niet naar de kampioen van Griekenland wilde verkassen. 

Dat melden media in Spanje en Portugal dinsdag. PAOK was met de 31-jarige Coentrão volledig akkoord over een transfer. Er was zelfs al een medische keuring ingepland voor de vleugelverdediger. Volgens O Jogo zag de Portugees in extremis alsnog af van een contract in Saloniki. Gesprekken met zijn naasten zouden tot dat besluit hebben geleid. 

Coentrão versleet de afgelopen jaren een groot aantal clubs. Real Madrid verhuurde hem in het seizoen 2015/16 aan AS Monaco en twee seizoenen geleden werd de vleugelverdediger bij Sporting Portugal gestald. Afgelopen jaar speelde Coentrão voor Rio Ave. Daar liep zijn contract eind juni af. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws