Club Brugge kent datum en tijd voor de heenmatch tegen Dynamo Kiev

Club Brugge kent datum en tijd voor de heenmatch tegen Dynamo Kiev

22-07-2019 12:16 Laatste update: 23-07-2019 12:54
40

Indien Club Brugge zich wil plaatsen voor de groepsfase van de Champions League dan zal het eerst via Dynamo Kiev moeten. In de derde voorronde van de Champions League werd Club Brugge immers aan de Oekraïense topclub gekoppeld. 

Op 6 en 7 augustus vinden de heenwedstrijden van de derde voorronde van de Champions League plaats. Dan zal Blauw-Zwart het thuis opnemen tegen het Oekraïnse Dynamo Kiev. Op 13 augustus valt de verplaatsing naar Kiev.

Overleeft Club Brugge de derde voorronde van de Champions League? Dan stoot het door naar de Play-Offs van het Kampioenenbal. Indien Blauw-Zwart ook de Play-Offs overleeft, wacht de groepsfase van de Champions League op de troepen van Philippe Clement. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge kent de tegenstander in de Champions League: Dynamo Kiev! Maken de Bruggelingen een kans tegen de Oekraïners? #clubbrugge #jpl #championsleague #fcb #vormer #dynamokiev #kiev

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Update 23/07, 12.54: Club Brugge kent de datum en tijd voor de heenmatch tegen Dynamo Kiev. Het eerste duel tegen de topploeg uit Oekraïne staat gepland voor dinsdag 6 augustus. De aftrap is om 20u30, zo meldt Club Brugge via Twitter.