De Camargo moet zijn ex-ploeg verslaan: KRC Genk zit in mijn hart

De Camargo moet zijn ex-ploeg verslaan: "KRC Genk zit in mijn hart"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 16:45za 20-07-2019 om 16:45

Igor De Camargo kan op zijn 36ste nog eens de Supercup winnen. Hij deed dat al twee keer eerder, telkens met Standard. Met KRC Genk bekampt hij zaterdagavond een oude bekende.

De Camargo kijkt dan ook erg uit naar de wedstrijd. "Het is altijd mooi om ergens terug te keren", verklaart hij in Het Belang Van Limburg. "Genk heeft voor mij de deur naar Europa geopend. Dat blijft speciaal. De club zit in mijn hart en ik heb er nog altijd vrienden. In de loop der jaren heb ik KRC zien groeien. Vandaag zien we het resultaat van het project dat daar op poten is gezet."

KV Mechelen is absoluut niet kansloos, aldus De Camargo. "Toen ik vroeger tegen KV speelde, dacht ik: de drie punten zijn binnen. Maar zoals ik het zie mag de visie heus wel veranderen. Als je niet ambitieus bent, moet je stoppen. Genk is kampioen, maar we gaan zeker niet met schrik naar Limburg. Ik hoop zaterdag mijn derde Supercup te winnen. Een prijs is een prijs."

De Camargo scoorde vorig seizoen in alle competities samen zeventien goals. Kan hij het op zijn leeftijd ook nog in 1A? "Waarom niet? Als je mij ziet spelen, denk je dan dat ik 36 ben? Ik voel me zeker niet 36. Mijn cijfers van vorig seizoen spreken voor zich. Natuurlijk is 1A een andere competitie. Ik hoop dat we minder moeten lopen dan in 1B. In tweede klasse, amai, dat is niet te doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie steekt vanavond de Supercup in de lucht?

(672 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws