La Repubblica: 'AC Milan spreekt met management van Memphis'

La Repubblica: 'AC Milan spreekt met management van Memphis'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 16:16za 20-07-2019 om 16:16

Het was een paar maanden stil, maar Memphis Depay wordt opnieuw in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. Sterker nog, volgens het Italiaanse La Repubblica is er al contact opgenomen met het management van Memphis, die naar verluidt openstaat voor een vertrek bij Olympique Lyon.

Meerdere media in Italië meldden afgelopen week dat Milan het vizier gericht heeft op Atlético Madrid-spits Ángel Correa, maar volgens La Repubblica is ook Memphis nog steeds in beeld bij de club. De Oranje-international kan op iedere positie in de aanval uit de voeten, waardoor Milan alle kanten met hem op kan.

Correa wil Atlético verlaten om een nieuwe impuls aan zijn carrière te geven. Naar verwachtingen moeten beide spelers ongeveer dertig à veertig miljoen euro opleveren, schrijft de krant. Lyon betaalde in 2017 een vast bedrag van zestien miljoen euro aan Manchester United voor Memphis.

Memphis maakte in zijn eerste volledige seizoen in Frankrijk veel indruk door in 36 competitieduels negentien keer te scoren en meerdere assists te geven. Vorig jaar haperde de motor. Memphis werd regelmatig gepasseerd en kwam tot 'slechts' tien goals in de Ligue 1.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws