OFFICIEEL: Sporting Lokeren slaat weer toe en haalt middenvelder

OFFICIEEL: Sporting Lokeren slaat weer toe en haalt middenvelder

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 15:45za 20-07-2019 om 15:45

Sporting Lokeren kan opnieuw een transfer voorstellen. Deze keer gaat het over Abdou Diakhaté. De Senegalees komt over van het Italiaanse Parma, zij het dan als huurling.

Lokeren wil meteen terug promoveren naar Eerste Klasse A en haalde dan ook al heel wat versterking. Ook Diakhaté heeft mooie adelbrieven, want hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Fiorentina. Parma kocht hem voor één miljoen euro over, maar daar speelde hij wel nog maar één wedstrijd mee.

De twintigjarige Senegalees zoekt dus naar speelminuten en kan voor fysieke kracht zorgen op het middenveld. Met zijn 1.93m is hij alvast een imposante speler. Diakhaté is al de zevende aanwinst die Lokeren deze zomer kan voorstellen. Jelle Van Damme, Jimmy De Jonghe, Francis N'Ganga, Jun Amano, Francisco Navarro en Thomas Nzinga Ngimbi gingen hem al voor.

Daarmee is de transferzomer nog niet afgelopen. Lokeren zou ook doelman Thierry Defourny nog in het vizier hebben om Ortwin De Wolf te vervangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws