Bölöni is hard voor nieuwe aanwinst: Hij ging tot drie keer toe in de fout

Bölöni is hard voor nieuwe aanwinst: "Hij ging tot drie keer toe in de fout"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 14:00za 20-07-2019 om 14:00

Antwerp begint over een week aan de nieuwe competitie met een verplaatsing naar Eupen. De vraag is of Junior Pius dan meespeelt. Laszlo Bölöni is scherp voor hem na de gewonnen oefenpartij tegen FC Utrecht (3-2).

Antwerp kon winnen van de Nederlandse middenmoter, maar toch was Bölöni niet helemaal tevreden. "Om een goede wedstrijd te spelen, moet je de motor opstarten om te beginnen. Dat heeft even geduurd. Sommige spelers hebben punten gescoord, andere hebben er verloren", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Bölöni denkt niet dat zijn team al klaar is. "De verdediging baart me zorgen, vooral bij de opbouw als de ploeg open staat. Pius ging daarin drie keer in de fout, missers die op dit niveau niet kunnen. We hebben bij vlagen wel goed gereageerd. Daarnaast bleek dat we hoogdringend aanvallers nodig hebben, maar ik weet dat de club daar werk van maakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws