'Janssen en Tottenham van elkaar verlost: spits kiest niet voor Anderlecht'

'Janssen en Tottenham van elkaar verlost: spits kiest niet voor Anderlecht'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 12:23za 20-07-2019 om 12:23

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 12:28za 20-07-2019 om 12:28

Vincent Janssen trekt de deur bij Tottenham Hotspur definitief achter zich dicht. De Nederlandse spits heeft in Monterrey een nieuwe club gevonden, weet Football London. De overstap moet in de komende dagen worden afgerond. Janssen werd ook al veelvuldig gelinkt aan Anderlecht, dat nu een streep door zijn naam moet zetten.

De 25-jarige Janssen vliegt binnenkort naar Mexico, waar hij maandag de medische keuring ondergaat, aldus Football London. Daarmee komt een einde aan een teleurstellend verblijf in Londen. De zeventienvoudig Oranje-international kwam in de zomer van 2016 voor 22 miljoen euro over van AZ, maar hij wist Spurs-manager Mauricio Pochettino nooit te overtuigen.

Na een uitleenbeurt aan Fenerbahçe speelde Janssen vorig seizoen nauwelijks door een slepende blessure. Aan het eind van het seizoen kwam de aanvaller tot enkele invalbeurten, maar duidelijk is dat hij geen toekomst meer heeft bij de Champions League-finalist van afgelopen seizoen. Zo maakte Janssen geen deel uit van de selectie die afreist naar Azië voor de International Champions Cup.

Tottenham gaf al te kennen dat Janssen mag uitzien naar een andere club. In Monterrey lijkt hij zijn bestemming te hebben gevonden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws