'Atlético Madrid wil haar slag slaan, Tottenham vraagt wel 70 miljoen voor ster'

'Atlético Madrid wil haar slag slaan, Tottenham vraagt wel 70 miljoen voor ster'

20-07-2019 11:49
6

Christian Eriksen mag alsnog hopen op een Madrileense transfer. Niet Real, maar Atlético is nu in de markt voor de Deense spelmaker van Tottenham Hotspur, zo schrijft Marca zaterdag.

Trainer Diego Simeone ziet in Eriksen een uitstekend alternatief voor James Rodriguez, stelt de Spaanse sportkrant. De Colombiaan mag vertrekken bij De Koninklijke, maar daar moet wel een forse transfersom tegenover staan. Napoli lijkt daardoor al afgehaakt en het is de vraag of Atlético er wel uitkomt met de stadgenoot.

Eriksen weigert vooralsnog zijn tot medio 2020 lopende contract te verlengen bij Spurs. Om te voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt, zijn de Londenaren daardoor bereid om de ploegmaat van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld nu voor zeventig miljoen te laten gaan.

Eriksen was eerder ook in beeld bij Real Madrid, maar trainer Zinedine Zidane is niet happig op zijn komst. De Fransman heeft zijn zinnen gezet op Paul Pogba, terwijl Donny van de Beek plan B zou zijn bij de Spaanse grootmacht.