Okereke bekoort: 'Generale repetitie op Brugse Metten doet het beste verhopen'

Okereke bekoort: 'Generale repetitie op Brugse Metten doet het beste verhopen'

20-07-2019 11:35
19

Club Brugge sloot de voorbereiding vrijdagavond met een positief gevoel af. Het Portugese Sporting Lissabon werd op de Brugse Metten na strafschoppen verslagen, nadat er na 90 minuten een 2-2 stand op het scorebord stond. David Okereke nam één Brugse goal voor zijn rekening en de recordaankoop viel ook in het algemeen in de smaak.

'Het scanderen van de nieuwe namen verloopt nog moeizaam, maar daar wil/zal één iemand snel verandering in brengen: David Okereke. Zijn generale repetitie tijdens de Brugse Metten doet het beste verhopen', concludeert Het Nieuwsblad na zijn optreden. De krant ziet dat er muziek zit in de nieuwe voorhoede. 'Het swingde bij momenten al voorin, met Danjuma, Dennis en Okereke.'

Okereke, een totaal andere type dan voorganger Wesley Moraes, valt op door zijn palet van kwaliteiten. 'Technisch onderlegd, vinnig, klaar kijkend en bij de pinken voor doel' somt Het Nieuwsblad op. Okereke was in Jan Breydel de maker van 1-0 en had met een fijnzinnig hakje nog meer verdiend. In de penaltyreeks wist de Nigeriaanse aanvaller wel de beslissende strafschop te benutten.