Dewaest bedankt manager Bayat: Binnen een week was het geregeld met Genk

Dewaest bedankt manager Bayat: "Binnen een week was het geregeld met Genk"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 10:28za 20-07-2019 om 10:28

Sébastien Dewaest was centraal achterin een betrouwbare pion in het kampioenselftal van Racing Genk. Als beloning werd zijn contract opgewaarderd en opengebroken tot medio 2023. Dewaest hield daarmee de boot af voor buitenlandse clubs.

Dewaest nam wel de tijd om alle opties op een rij te zetten. "Ik heb er goed over nagedacht. Na het seizoen zei ik tegen mezelf: 'Séba, je bent 28. Misschien is dit wel het moment om te vertrekken.' Ik kon de uitdaging aangaan bij een mooie club in het buitenland, in een exotisch land veel geld verdienen of mijn werk in Genk verderzetten", somt hij de mogelijkheden op in Het Belang van Limburg.

Het werd het laatste. Kort na zijn contractverlenging wees trainer Felice Mazzu hem aan als kapitein. Dewaest voelt zich dan ook heel goed bij zijn beslissing om te verlengen. Onze 28-jarige landgenoot is daarvoor mede zijn manager Mogi Bayat dankbaar. "Ik wil mijn manager Mogi Bayat bedanken voor zijn werk. Hij heeft de aanbiedingen aan Genk laten zien, maar heeft erbij gezegd dat ik het liefst van al zou blijven. Binnen een week was het geregeld", besluit Dewaest.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws