De vermoedelijke elf: nog geen Hagi bij Genk, Mechelen niet op zijn sterkst

De vermoedelijke elf: nog geen Hagi bij Genk, Mechelen niet op zijn sterkst

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 09:10za 20-07-2019 om 09:10

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 10:26za 20-07-2019 om 10:26

Zaterdag staat de eerste prijs van het seizoen op het spel. KRC Genk en KV Mechelen nemen het tegen elkaar op in de Belgische Supercup. Maar met welke ploegen verschijnen de landskampioen en de bekerwinnaar aan de aftrap?

Genk zal het tegen KV Mechelen moeten doen zonder nieuwkomer Theo Bongonda. Die heeft nog altijd te veel last van een rugblessure, meldt Het Belang van Limburg. Daarnaast geeft ook die andere nieuwkomer, Steohen Odey, forfait. Felice Mazzu gaat ook geen risisco nemen met Joakim Maehle. Ianis Hagi begint meer dan waarschijnlijk op de bank naast trainer Felice Mazzu.

Wouter Vrancken selecteerde twintig spelers voor de Supercup. De trainer van KV Mechelen kan geen beroep doen op de ziek Onur Kaya. Daarnaast mist Mechelen Bram Castro (spierscheur dijbeen), Clément Tainmont (achillespees) en Laurent Lemoine (adductoren). De kans is groot dat Igor De Camargo tegen zijn ex-ploeg wel aan de aftrap verschijnt.

De vermoedelijke opstelling van KRC Genk: Vukovic, De Norre, Cuesta, Uronen, Berge, Dewaest, Heynen, Ito, Piotrowski, Samatta en Benson
De vermoedelijke opstelling van KV Mechelen: Verrips, Van Cleemput, Swinkels, Bijker, El Messaoudi, Peyre, Van Damme, Schoofs, Engvall, Storm en De Camargo

Ode aan Buffel
De Supercup tussen KRC Genk en KV Mechelen begint om 20u30 in de Luminus Arena. Voor het duel om de knikkers zwaait Genk nog voormalig speler Thomas Buffel uit. De ex-kapitein van de Limburgers krijgt een Legend Game. Onder meer Pierre van Hooijdonk is van de partij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint de Supercup?

(463 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws