Vanhaezebrouck en Verheyen gaan als analisten bij Het Nieuwsblad aan de slag

Vanhaezebrouck en Verheyen gaan als analisten bij Het Nieuwsblad aan de slag

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 07:15za 20-07-2019 om 07:15

Vorig seizoen begonnen Hein Vanhaezebrouck en Gert Verheyen aan het seizoen als trainer van respectievelijk RSC Anderlecht en KV Oostende. In het seizoen 2019 – 2020 gaan de twee heren (terug) werken als analist. Vanhaezebrouck en Verheyen gaan aan de slag bij Het Nieuwsblad.

Zaterdag pakte de krant uit met haar heugelijke transfernieuws. Vanhaezebrouck last als trainer een sabbatjaar in en gaat zich volledig focussen op het analist zijn. Sinds zijn vertrek bij Anderlecht zat Vanhaezebrouck tot vrijdag zonder werk. Toen werd al duidelijk dat hij voor Play Sports als analist gaat werken. Nu heeft hij er dus nog een baan bij.

Verheyen verdiende al zijn strepen als analist. Hij twijfelde lang om trainer te worden in de Jupiler Pro League, maar ging vorig seizoen toch de uitdaging aan. Nadat hij KV Oostende in eerste hield, besliste Verheyen om het roer bij de kustploeg door te geven. Nu neemt hij zijn job als analist weer op.

Verheyen zal na elke speeldag zijn licht laten schijnen over de Belgische competitie. Ook bij Europese matchen en bij duels van de Rode Duivels zal de krant Verheyen opvoeren. Vanhaezebrouck krijgt dan weer een wekelijkse column.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Naar wie luister jij het liefst?

Vanhaezebrouck
4%
Verheyen
60%
Beide heren
14%
Geen van de twee
21%
(263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws