Vanaken en Vormer maken zich geen zorgen om seizoensbegin Club Brugge

Vanaken en Vormer maken zich geen zorgen om seizoensbegin Club Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 23:44vr 19-07-2019 om 23:44

Voor Hans Vanaken en Ruud Vormer is het seizoen goed begonnen. Het duo won met Club Brugge de Brugse Metten na strafschoppen. Beide middenvelder zien Club Brugge steeds beter worden.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen een goed Sporting Lissabon", begon Vormer bij VTM Nieuws. "Je weet dat dit een goede ploeg is, met onder andere Bas Dost. Als we puur naar onszelf kijken hebben we gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Ik ben blij", gaf de Nederlander aan.

Club Brugge kende een moeilijke voorbereiding, maar volgens de Nederlander is Club Brugge klaar voor de competitie. "We hebben nu nog een week en werken aan wat kleine details. Ik hoop dat we er klaar voor zijn, maar daar heb ik wel een goed gevoel bij", besluit hij.

Dat vindt ook Hans Vanaken. "Van het begin van de voorbereiding hebben we getraind op automatismen. Logisch dat het nog niet helemaal perfect is, maar het gaat elke week beter. Ik denk dat we er wel klaar voor zijn om aan het seizoen te beginnen", zegt hij.

Nieuwkomers
Dat nieuwe seizoen zal ook beginnen met een pak nieuwkomers. "De nieuwkomers doen het heel goed", voegt Vanaken er nog aan toe. "Het is logisch dat ze nog hun draai moeten vinden, maar ze hebben zich goed geïntegreerd. Ik zie het wel goed komen. Het zijn alleen maar meerwaarden voor ons", aldus de Gouden Schoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Club Brugge klaar voor het nieuwe seizoen?

(217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws