Antwerp wint laatste oefenwedstrijd van voorbereiding tegen Utrecht

Antwerp wint laatste oefenwedstrijd van voorbereiding tegen Utrecht

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 22:45vr 19-07-2019 om 22:45

Antwerp FC heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een overwinning. Tegen FC Utrecht, dat op de zesde plek eindigde vorig seizoen, werd het 3-2.

Antwerp had het in de beginfase moeilijk tegen de Nederlanders. De bezoekers namen het voortouw en tikten de bal snel rond. Dat zorgde ook voor een snelle 0-2 voorsprong van Utrecht. Lonwijk opende de score, tien minuten later werd het 0-2 via Van de Streek.

Nog voor rust kwam er een aansluitingstreffer. Geoffry Hairemans schoot de bal knap in de winkelhaak. De publiekslieveling maakte er zelfs bijna 2-2 van, maar zijn schot belandde niet in doel.

Ander Antwerp
Na de rust kwam Antwerp met een ander gelaat voor de dag. De scherpere Antwerpenaren zorgden via Refaelov voor de 2-2. Daar leek het uiteindelijk ook bij te gaan blijven. In allerlaatste instantie was het Juklerod die nog voor de 3-2 eindstand wist te zorgen. Zo sluit Antwerp de oefencampagne af zonder verlies.

Antwerp: Bolat – Buta, Batubinsika, Pius (45’ Seck), Juklerod – De Sart (60’ Nazaryna), Haroun – Hairemans (76’ Geeraerts), Refaelov, Baby (45’ Quirynen) – Mbok

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws