De Camargo met KV Mechelen gebrand op mooie prestatie tegen KRC Genk

De Camargo met KV Mechelen gebrand op mooie prestatie tegen KRC Genk

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 21:18vr 19-07-2019 om 21:18

Het Belgische seizoen kan zaterdag officieel beginnen. In de Supercup neemt KRC Genk het op tegen KV Mechelen. De Limburgers zijn als landskampioen dé favoriet om te winnen, al wil men bij Malinwa zeker de strijd niet opgeven.

Zo wil Igor De Camargo zich absoluut tonen tegen zijn ex-club. Dat Genk landskampioen is geworden, verbaast hem niet. "Toen al hadden ze een goed project, je voelde dat Genk zou uitgroeien tot een topclub."

"Of ik zaterdag extra gebrand zal zijn op een topprestatie? (knikt) Ik wil laten zien dat ik het nog kan", zegt de Braziliaanse Belg bij Het Laatste Nieuws.

Drive
Heel KV Mechelen wil zich bewijzen. Zeker na de uitspraak van het BAS. "De 'drive' in de ploeg is anders nu we weten dat we in 1A spelen. Er is een last van onze schouders gevallen. En de honger is nog groot. Ik ben ambitieus, en KV Mechelen moet dat ook zijn."

"Toen ik hier vroeger op verplaatsing kwam met Genk of Standard, had ik altijd het gevoel dat de zege op voorhand al binnen was, want we speelden tegen een - met alle respect - kleine club. Wel, Malinwa is niet langer een kleine club. Na vorig seizoen mogen we ambitie hebben."

"We zijn wel de bekerwinnaar, hé. Wij moeten geen schrik hebben van Genk. Ik weet waartoe we in staat zijn. David heeft Goliath al eens verslagen in de bekerfinale. Waarom zou dat nu niet nog eens kunnen", vraagt De Camargo zich af.

Poll

Wie wint de Supercup?

(249 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws