Diario Sport: FC Barcelona mikt na vijftien jaar op hereniging met Kluivert

Diario Sport: FC Barcelona mikt na vijftien jaar op hereniging met Kluivert

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 17:51vr 19-07-2019 om 17:51

Patrick Kluivert gaat na vijftien jaar mogelijk terugkeren bij FC Barcelona, schrijft Diario Sport vrijdagmiddag. De 43-jarige oud-spits zou in beeld zijn als hoofd jeugdopleidingen in Catalonië.

FC Barcelona is bezig met het reorganiseren van de jeugdopleiding. Kluivert, deze week ontslagen als assistent-bondscoach van Kameroen, is volgens Diario Sport één van de favorieten om in La Masía aan de slag te gaan. De club is op zoek naar een persoon met charisma en een verleden bij de club. Kluivert fungeerde tussen 1998 en 2004 als spits van de Catalanen, inmiddels speelt zijn zoon Shane in de jeugdopleiding.

Kluivert is niet de enige kandidaat voor de regerend Primera Division-kampioen: Sport noemt verder geen namen, maar stelt dat er meerdere gegadigden in de race zijn. Barça gaat naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn een beslissing nemen over de invulling van de jeugdopleiding.

Eerder op vrijdag kondigde Barcelona al de terugkeer van Victor Valdés aan. De voormalig doelman van Standard gaat aan de slag als trainer van de U19A van Barcelona. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws