'Inter zet een stap in de goede richting voor Lukaku, gat nog slechts 5 miljoen'

'Inter zet een stap in de goede richting voor Lukaku, gat nog slechts 5 miljoen'

19-07-2019 16:04 Laatste update: 20-07-2019 12:00

Zaterdag spelen Manchester United en Internazionale tegen elkaar. Het zal een duel worden zonder Romelu Lukaku. Dat bevestigde Ole Gunnar Solskjaer op vrijdag.

Momenteel verblijft Manchester United in Singapore. Daar speelde het al twee oefenduels. Tegen Perth Glory en Leeds kwam Lukaku niet in actie en ook tegen Inter blijft de Rode Duivel aan de kant. “Hij is niet fit en is dus niet beschikbaar”, aldus Solskjaer op de website van Manchester United.

Inter en Manchester United onderhandelen al weken over een transfer van Lukaku. Tot een deal kwam het nog altijd niet. De Engelsen vragen immers de jackpot voor de aanvaller. Ondertussen wordt Edinson Cavani genoemd als alternatief moest de transfer van Lukaku naar de Serie A niet in orde raken.

Update 20/07, 12.00: Langzaam maar zeker naderen Inter en United een akkoord voor Romelu Lukaku. Volgens The Daily Telegraph bedraagt het meest actuele bod 83,5 miljoen euro. I Nerazzurri zijn daarmee nog slechts 5,5 miljoen euro verwijderd van de vraagprijs. Beide teams treffen elkaar zaterdag in een oefenmatchen, dus misschien kan de deal achter de schermen beklonken worden. Lukaku komt overigens niet in actie.