'Anderlecht stapt zonder Trebel en ander vijftal op het vliegtuig naar Hamburg'

'Anderlecht stapt zonder Trebel en ander vijftal op het vliegtuig naar Hamburg'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 14:50vr 19-07-2019 om 14:50

Anderlecht speelt zaterdag tegen Hamburgers SV haar laatste oefenmatch in de voorbereiding. Paars-wit zal aantreden zonder enkele grote namen. Zo is Adrien Trebel één van de pionnen die achterblijft in Brussel, zo weet Het Laatste Nieuws.

Het is andermaal een signaal dat zowel Vincent Kompany als de clubleiding niet meer rekent op de diensten van Trebel. Bubacarr Sanneh, James Lawrence, Isaac Kiese Thelin, Frank Boeckx en Ivan Santini stappen evenmin op het vliegtuig. Daarmee treedt Anderlecht zonder echte spits aan tegen de Duitse tweedeklasser.

La Dernière Deure maakte een overzicht van de spelers die wel naar Noord-Duitsland afreizen. Naar verluidt neemt speler/manager Kompany negentien mannen mee naar zijn oude liefde. De namen: Amuzu, Bornauw, Cobbaut, Dewaele, Didillon, Gerkens, Kayembe, Kums, Lutonda, Nasri, Roef, Sa, Saelemaekers, Sam, Sandler, Sardella, Verschaeren, Vlap, Zulj.

Overigens bestaat er over de aanwezigheid van Sam enige twijfel. Het Laatste Nieuws meent dat hij ontbreekt tegen zijn voormalig werkgever, omdat de deal nog niet is afgerond.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws