Conte bevestigt dat hij Lukaku wil: Probeerde hem al naar Chelsea te brengen

Conte bevestigt dat hij Lukaku wil: "Probeerde hem al naar Chelsea te brengen"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 13:50vr 19-07-2019 om 13:50

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 12:29za 20-07-2019 om 12:29

Romelu Lukaku wordt al weken concreet in verband gebracht met Internazionale. Inter-coach Antonio Conte hoopt dat hij komend seizoen over de Rode Duivel kan beschikken, aangezien hij zeer gecharmeerd van Lukaku is. Conte beseft echter dat hij geduld moet hebben.

Internazionale is momenteel in Singapore, waar het zaterdag voor de International Champions Cup speelt tegen... Manchester United. Uiteraard kreeg Conte in aanlopp naar dat duel vragen over Lukaku. Conte bevestigt dat hij gecharmeerd is van de United-spits. "Je weet dat hij me bevalt. Toen ik in het verleden (2016-2018, nvdr.) was probeerde ik hem ook al naar Chelsea te brengen", wordt de Italiaan geciteerd door de BBC.

Hoewel Inter en United al veelvuldig hebben gesproken over Lukaku, is er nog altijd geen akkoord. Conte maakt zich echter niet druk. "Hoewel ik hem als een belangrijke speler en goede versterking voor ons beschouw, is er een transfermarkt. We weten zeer goed wat de situatie op dit moment en we zullen zien wat er gebeurd. Maar vooralsnog is Lukaku een speler van United."

Eerder werd al bekend dat Lukaku niet in actie zal komen tijdens de komende twee oefenduels van zijn huidige club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws