'AC Milan denkt aan megatransfer: 50 á 55 miljoen voor Atlético Madrid-spits'

'AC Milan denkt aan megatransfer: 50 á 55 miljoen voor Atlético Madrid-spits'

19-07-2019 13:31
3

AC Milan hoopt Angel Correa over te nemen van Atlético Madrid. De gevallen grootmacht uit Italië moet echter wel behoorlijk diep in de buidel tasten voor de Argentijnse spits (24).

Dat melden Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport en Gianluca Di Marzio. Atlético wil meewerken aan een vertrek van Correa, mits Milan aan de vraagprijs voldoet. Die is naar verluidt niet mals: de club vraagt 50 á 55 miljoen euro. Milan ziet in Correa de ideale aanvalspartner van Krzysztof Piatek, die in januari werd overgenomen van Genoa.

Milan is druk bezig om kapitaal te bemachtigen. Patrick Cutrone en André Silva lijken het kind van de rekening te gaan worden. Beide spelers mogen vertrekken uit Milaan en moeten een transfer van Correa (deels) mogelijk maken. Voor Silva bestaat interesse van AS Monaco, terwijl Cutrone mogelijk naar Wolverhampton Wanderers vertrekt.

Als een transfer niet doorgaat, begint Correa aan zijn vijfde seizoen bij Atlético. De elfvoudig international van Argentinië werd in 2015 opgepikt bij San Lorenzo. Correa heeft geen productieve seizoenen achter de rug in Madrid. Vorig jaar scoorde hij drie keer in 36 competitieduels. Het jaar daarvoor acht keer in 37 La Liga-wedstrijden.