Antwerp slaat dubbele confrontatie over: Goed voor onze voorbereiding

Antwerp slaat dubbele confrontatie over: "Goed voor onze voorbereiding"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 11:30vr 19-07-2019 om 11:30

Antwerp hoeft volgende week niet te spelen tegen Viitorul Constanta. KAA Gent zal namelijk aantreden in die tweede voorronde. Een uitstekende zaak, aldus woordvoerder Dimitri Huygen.

"Dit zal onze voorbereiding op de competitie ten goede komen", zo klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Het is voor het Belgische voetbal vooral goed dat er geen Europese plaatsen verloren gaan. We zijn ook blij dat de UEFA snel klaarheid schept. Organisatorisch waren wij helemaal klaar voor het duel tegen Viitorul Constanta. Dat was een goede generale repetitie om er in de derde voorronde een groot feest van te maken.

Antwerp speelt nu pas op 8 augustus Europees. "Na de competitiestart dus. We kunnen ons volledig focussen op de uitwedstrijd tegen Eupen (28 juli) en dan pas op de Europese kwalificatie. Het seizoen is op zich al lang genoeg, dus dit komt de voorbereiding op de competitie ten goede."

Over de organisatie hoeft Antwerp zich geen zorgen te maken. "Alles in Brussel is heel goed verlopen. De voorbereiding met de Brusselse ordediensten verliep perfect. Aanstaande maandag vindt in Nyon de loting voor de derde voorronde plaats. Zodra we onze tegenstander kennen, zitten we opnieuw met hen samen."

Poll

Gaat Antwerp de poules halen?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws