Najar kampt opnieuw met zware blessure: Anderlecht heeft me altijd gesteund

Najar kampt opnieuw met zware blessure: "Anderlecht heeft me altijd gesteund"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 11:15vr 19-07-2019 om 11:15

Andy Najar gaat een tijdje niet te zien zijn bij Anderlecht. De verdediger van Anderlecht sukkelt met de knie. Najar geeft de moed niet op en hoopt binnen zes maanden terug te zijn.

De laatste jaren waren een lijdensweg voor Najar. In de voorbereiding van de Gold Cup liep hij opnieuw een zware blessure op. "De eerste dagen waren moeilijk", vertelt hij bij Sudinfo"Vijf dagen lang raakte ik niet uit bed, maar ik hield de moed erin. Ik dacht eraan dat er mensen zijn die veel ergere dingen meemaken. De operatie is goed verlopen. Ik doe mijn revalidatie in Honduras en hoop binnen zes maanden weer te spelen."

Ook voor Anderlecht is dit een lastige situatie. Najar is geliefd bij de fans, maar presteerde de laatste jaren nog weinig. "Anderlecht heeft mij altijd gesteund. Ik heb hen gevraagd om geopereerd te worden in Honduras en ze stemden toe. Ik wil hen bedanken."

Najar denkt nog niet te ver vooruit. "Ik moet me concentreren op de revalidatie en mijn terugkeer. Ik heb niet het gevoel dat ik Anderlecht iets verschuldigd ben. Ik heb nog één jaar contract en ik hoop de club nog te helpen en mijn beste niveau te vinden. Momenteel denk ik niet aan een terugkeer naar de MLS, of aan de Premier League waar ik nog van droom. Mijn comeback is het belangrijkste."

Poll

Heeft Najar nog een toekomst bij Anderlecht?

(397 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws