'Meetrainende Deschacht heeft al een mondeling akkoord met Zulte Waregem'

'Meetrainende Deschacht heeft al een mondeling akkoord met Zulte Waregem'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 11:00vr 19-07-2019 om 11:00

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 13:00vr 19-07-2019 om 13:00

Blijft Olivier Deschacht toch nog een jaar profvoetballer? De verdediger leek op weg naar amateurclub Deinze, maar traint nu mee bij Zulte Waregem. 

De 38-jarige Deschacht hoopt daar nog een contract te versieren, aldus Het Nieuwsblad. Francky Dury kampt in de defensie met heel wat blessures en hoopt dat Deschacht soelaas kan brengen. Zowel Burki, Baudry als Kainourgios liggen momenteel in de lappenmand.

Deschacht werd al gespot op de ochtendtraining van Zulte Waregem. Het is voor de ex-speler van Anderlecht niet evident om een nieuwe club te vinden. Een transfer naar Oud-Heverlee Leuven blies hij zelf af, terwijl hij voor Sporting Lokeren geen prioriteit is. Ook het aanbod om T2 te worden bij KV Kortrijk, onder de vleugels van zijn vriend Yves Vanderhaeghe, sloeg hij af.

Update 13.00: Het is zeer aannemelijk dat Deschacht zijn lange profloopbaan voortzet bij Zulte Waregem. Deschacht is momenteel op proef, maar volgens Het Laatste Nieuws hebben beide partijen al een mondeling akkoord over een samenwerking voor één seizoen.

De handtekeningen zijn naar verluidt nog niet gezet. Daarvoor is het wachten of Deschacht tijdens de medische testen fysiek in orde blijkt.

Poll

Kan Deschacht 1A nog aan?

(691 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws