KRC Genk voegt de daad bij het woord: 'Spits van 9 miljoen euro opnieuw in beeld'

KRC Genk voegt de daad bij het woord: 'Spits van 9 miljoen euro opnieuw in beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 07:45vr 19-07-2019 om 07:45

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 07:45vr 19-07-2019 om 07:45

KRC Genk wil er absoluut nog een nieuwe aanvaller bijhalen, dat bevestigde Dimitri De Condé. Volgens Het Belang van Limburg denkt Genk weer aan een oude bekende, namelijk Paul Onuachu.

Komend seizoen wil Genk over drie volwaardige spitsen beschikken. Stephan Odey, Ally Samatta en Zinho Gano staan nog op de loonlijst, maar die laatste twee kunnen nog vertrekken. Onuachu, aanvaller van FC Midtjylland, staat weer hoog op het verlanglijstje.

De Nigeriaan was al in beeld bij Genk, maar de vraagprijs van Midtjylland lag toen veel te hoog. Intussen haalde de landskampioen Odey al in huis, maar daarmee geeft het Onuachu niet op. Genk hoopt dat de Denen hun vraagprijs van negen miljoen euro laten zakken, anders zit een transfer naar Limburg er wellicht niet in.

Nog twee spitsen?
Indien Gano én Samatta vertrekken, komen er zelfs nog twee aanvallers bij. Gano is overbodig en mag op zoek naar een nieuwe club. Voor Samatta is er dan weer voldoende interesse. Zo onderhandelt Genk momenteel met Turks kampioen Galatasaray.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Genk vol voor hem gaan?

(634 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws