UPDATE: ‘Club Brugge bereikt overeenkomst voor nieuwe transfer’

UPDATE: ‘Club Brugge bereikt overeenkomst voor nieuwe transfer’

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 07:00vr 19-07-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 15:36di 23-07-2019 om 15:36

Club Brugge is ruim een week voor de competitiestart nog niet klaar met haar huiswerk. Het Nieuwsblad meldt dat Percy Tau op weg is naar het Jan Breydelstadion. De Zuid-Afrikaan maakte vorig seizoen het mooie weer bij Union.

Vorig jaar werd Tau verkozen tot de beste speler uit Eerste Klasse B. Bij Union, dat hem huurde van Brighton & Hove Albion, was de aanvaller vorig seizoen goed voor dertien doelpunten en evenveel assists in 35 wedstrijden. Club Brugge lijkt daar nu van te gaan profiteren.

Naar verluidt zijn er nog kapers op de kust, maar staat Club Brugge op het punt om Tau vast te leggen. De Zuid-Afrikaan zal wel niet definitief, maar op huurbasis overkomen van Brighton. Of er een aankoopoptie opgenomen wordt, is nog onduidelijk. Wel zou de deal zo goed als rond zijn voor Club Brugge.

Update 23/07, 15.36: RMC Sport meldt dat er een overeenkomst is bereikt tussen Club Brugge en Brighton over de komst van Percy Tau. Het zou gaan om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie. Eigenaar Tony Bloom zou Tau niet definitief willen zien vertrekken. Tau wacht op zijn visum voor Europa.

Poll

Een goede zet van Club Brugge?

(1221 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws