Boskamp ziet het verkeerd gaan met Feyenoord, maar kent ook de oplossing

Boskamp ziet het verkeerd gaan met Feyenoord, maar kent ook de oplossing

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 13:02do 18-07-2019 om 13:02

Feyenoord moet vól gaan inzetten op eigen jeugd. Dat vindt Jan Boskamp, analist en Feyenoord-fan in hart en nieren. Hij is op z'n zachtst gezegd niet enthousiast over de oefenduels die hij de afgelopen weken zag. 

"Ik heb deze zomer twee wedstrijden gezien, ik stond nou niet te huppelen moet ik zeggen. Ik weet dat het de voorbereiding is, maar ik zie dat we niet zo veel spelers hebben die het verschil kunnen maken", zegt Boskamp in gesprek met RTL Nieuws"Gooi er dan maar jonge jongens in."

De Jong
In zijn ogen is Robert Eenhoorn (AZ) de ideale kandidaat om opvolger te worden van Jan de Jong. Het vertrek van de algemeen directeur werd woensdag naar buiten gebracht. Of Eenhoorn - net als Boskamp supporter van de club - echter aan de slag wil in De Kuip, is twijfelachtig, beseft hij.

"Ik kan me voorstellen dat hij niet die puinzooi wil opruimen bij Feyenoord. Maar misschien kunnen we op zijn gevoel spelen, hem een beetje opnaaien. Als Eenhoorn zou komen, zouden veel mensen in Rotterdam in ieder geval heel gelukkig worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws