De kop is er af, Hazard maakt zijn eerste minuten voor winnend Dortmund

18-07-2019 07:41
2

Afgelopen nacht heeft Borussia Dortmund haar eerste voorbereidingswedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Tegen Seattle Sounders FC won Dortmund met 1-3. Bij de Borussen vielen Axel Witsel en Thorgan Hazard na de rust in.

De match in Amerika bleef lang op 0-0 staan, maar na 36 minuten opende Marius Wolf de score voor Dortmund. In de tweede helft verdubbelde Paco Alvacer fraai de score. Na een foute in de achterhoede nam de Spanjaard de doelman te grazen met een poging vanop afstand.

Dit bericht bekijken op Instagram

⚫💛#USA@bvb09

Een bericht gedeeld door Thorgan10 (@thorgan10) op

In de 65e minuut mocht Hazard zijn officieus debuut maken voor Dortmund. Hij verving doelpuntenmaker Alcacer. Ook Witsel mocht in die periode opdraven van trainer Lucien Favre. Via Campbell stond het opdat moment 2-1.

First game of pre season ✅ First win ✅ Good to get some minutes on the pitch and work towards full fitness 💪🏽 Thank you to all the fans who came out in Seattle tonight 🙏🏽🖤💛 #SEABVB #USTour

Een bericht gedeeld door Axel Witsel (@axelwitsel28) op

Na de invalbeurten van onder meer Hazard en Witsel zette Sancho de 3-1 eindstand op het bord. Zaterdag staat er een nieuwe test op Dortmund te wachten. Liverpool is in Amerika dan de tegenstander van de Duitsers.