UPDATE: ‘Depoitre spreekt met Europese clubs, géén belangstelling Club Brugge’

UPDATE: ‘Depoitre spreekt met Europese clubs, géén belangstelling Club Brugge’

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 07:25do 18-07-2019 om 07:25

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 11:12do 18-07-2019 om 11:12

Laurent Depoitre is momenteel een transfervrije speler. Voor heel wat clubs is de aanvaller dan ook een interessante piste. Volgens Het Laatste Nieuws is er alvast geen gebrek aan interesse voor Depoitre.

Volgens de krant zijn er enkele clubs uit de Engelse Tweede Klasse die Depoitre willen binnenhalen. Ook zou hij een bod van een niet nader genoemde Turkse club op zak hebben en zijn er contacten met een ploeg uit de Major League Soccer.

In België kan de voormalige speler van onder meer KAA Gent naar verluidt ook rekenen op de interesse van RSC Anderlecht en Club Brugge. 'Een terugkeer naar onze competitie is niet helemaal uitgesloten', stelt de krant.

Depoitre speelde de voorbije twee seizoenen in de Premier League bij Huddersfield, maar daar werd zijn contract niet verlengd. Op zijn dertigste kan onze landgenoot dus gaan en staan waar hij wil.

Update 18/07, 11.12: Volgens Tomas Taecke van het Laatste Nieuws spreekt Laurent Depoitre met Engelse en Turkse clubs. Ook meldt de journalist dat er géén belangstelling is van Club Brugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws