AA Gent wint galawedstrijd tegen AZ Alkmaar, Kubo viert terugkeer in stijl

17-07-2019 22:28 Laatste update: 22:31
15

KAA Gent heeft woensdagavond een oefenwedstrijd afgehaspeld tegen AZ Alkmaar. De troepen van Jess Thorup wonnen met 2-0 dankzij doelpunten van Kubo en Yaremchuk.

De Japanner Kubo vierde zijn terugkeer in de Ghelamco Arena in stijl. Na tien minuten dribbelde hij zich een weg naar het doel en schoof het leer rustig onder Bizot (ex-KRC Genk). Even later was de Nederlandse doelman wel attent op een inzet van Odjidja, waardoor de ruststand 1-0 was.

AZ begon gretig aan de tweede helft, maar kon niet voorkomen dat Gent de score verdubbelde. Yaremchuk tikte een assist van Bezus tegen de netten. De Buffalo's kwamen daarna niet meer in de problemen tegen de Nederlandse subtopper en won de wedstrijd makkelijk met 2-0.