De Camargo ontgoocheld: De kers op de taart wordt ons ontnomen

De Camargo ontgoocheld: "De kers op de taart wordt ons ontnomen"

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 19:28wo 17-07-2019 om 19:28

KV Mechelen wordt komend seizoen geweerd uit de Beker van België en de Europa League. Dat was woensdag de uitspraak van het BAS. Igor De Camargo spreekt van een onrechtvaardige beslissing.

"De kers op de taart van vorig seizoen wordt ons ontnomen. Iedereen wil Europa in, dus natuurlijk is dit ontgoochelend. Erg jammer", baalt De Camargo bij Het Laatste Nieuws. "Of het ik het onrechtvaardig vind? Ja. Deze ploeg heeft niks te maken met wat er allemaal is gebeurd."

De Camargo is van mening dat zijn werkgever anders had kunnen worden berispt. "Oké, misschien moet de club gestraft worden. Maar toch niet sportief in een andere competitie... Maar goed, dat we zonder minpunten in 1A kunnen starten is erg belangrijk", zag de ex-Rode Duivel toch ook een positief punt van de uitspraak.

Zuur
Ploegmaat Arjan Swinkels sluit zich qua standpunt aan bij De Camargo. "De spelersgroep die vorig seizoen kampioen is geworden in 1B en de beker gewonnen heeft, wordt nu gestraft voor iets dat voor onze tijd bij de club zou zijn gebeurd. Heel zuur", aldus de Nederlandse vervediger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws