Janssen niet mee met Tottenham op stage, jonge Belgische keeper wel

Janssen niet mee met Tottenham op stage, jonge Belgische keeper wel

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 13:57wo 17-07-2019 om 13:57

Tottenham Hotspur reist met onze jonge landgenoot Jonathan De Bie en zonder Vincent Janssen af naar Azië, waar het deelneemt aan de International Champions Cup. De Nederlander komt niet voor in de plannen van manager Mauricio Pochettino en mag zich gaan richten op een transfer, zo laten de Londenaren weten via de officiële kanalen. 

De Bie verliet in 2016 de jeugdopleiding van KV Mechelen. Nu mag de 19-jarige doelman zich op stage gaan bewijzen bij de grote jongens.

'Vincent Janssen, Georges-Kevin Nkoudou en Danny Rose hebben extra tijd gekregen om mogelijkheden bij andere clubs te verkennen' schrijft Spurs op de eigen website. De selectie van Tottenham vliegt woensdag naar Singapore en speelt in Azië tegen Juventus en Manchester United.

Janssen maakte in 2016 de overstap van AZ naar Tottenham Hotspur, maar wist in Londen nooit uit te groeien tot een vaste waarde. Na een uitleenbeurt aan Fenerbahçe speelde hij vorig seizoen nauwelijks door een slepende blessure. Aan het eind van het seizoen kwam hij tot enkele invalbeurten, maar duidelijk is dat hij geen toekomst meer heeft bij de Champions League-finalist van afgelopen seizoen.

Janssen werd al een paar keer aan Anderlecht gelinkt, maar lijkt naar Mexico te vertrekken. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws