'Lukaku komt ook de komende twee oefenduels niet in actie voor Manchester United'

'Lukaku komt ook de komende twee oefenduels niet in actie voor Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 12:16wo 17-07-2019 om 12:16

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 12:40vr 19-07-2019 om 12:40

Manchester United oefent woensdag tegen Leeds United. Romelu Lukaku zit opnieuw niet in de selectie. Ole Gunnar Solskjær houdt Lukaku bewust aan de kant. Bij United willen ze immers geen risico nemen met de Rode Duivel.

Officieel klinkt het bij Manchester United dat Lukaku een tik kreeg, waardoor hij niet kan spelen. Maar de kans is groot dat Lukaku niet in actie komt, omdat United niet wil dat onze landgenoot geblesseerd raakt. United probeert Lukaku van de hand te doen dus zal hij medische testen bij zijn nieuwe ploeg moeten afwerken.

Het is het tweede oefenduel op rij dat Ole Gunnar Solskjær Lukaku aan de kant houdt. Tegen Perth Glory beweerde de manager nog dat Lukaku woensdag normaal wel weer fit zou zijn. Die situatie is dus nu weer veranderd. Tegen Leeds speelt ook David De Gea niet. De Spaanse doelman is ziek.

Inter hoopt nog altijd op de komst. De Italianen gaan vol voor de aanvaller, maar een deal met United is er nog altijd niet. 

Update 19/07, 12.40: Romelu Lukaku mist ook de komende twee oefenduels van Manchester United. BBC Sport meldt dat 'Big Rom' vrijdag niet meetrainde met de groep, maar individueel werkte in de gym. Saillant detail: United speelt zaterdag haar eerste wedstrijd in de International Champions Cup tegen... Internazionale.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws