Fangroep The Blues hekelt beslissing Club Brugge: 'Kunnen weinig begrip opbrengen'

Fangroep The Blues hekelt beslissing Club Brugge: 'Kunnen weinig begrip opbrengen'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 18:40di 16-07-2019 om 18:40

Supportersgroep The Blues of FCB is niet te spreken over hun eigen ploeg. De beslissing van Club Brugge om de banner van 'The Blues' weg te halen en in een andere tribune te zetten, is in het verkeerde keelgat geschoten van de groep.

Via de officiële kanalen kondigen 'The Blues' aan dat de banner 'THE BLUES', die al een tijdje in de hoek Noord-Oost hing van het Jan Breydelstadion, plaats moet ruimen van Club Brugge. Volgens de supportersgroep, die verantwoordelijk is voor onder andere de tifo's in het stadion, zal daar voortaan een banner hangen van Daikin, een sponsor van Club Brugge.

'Daarmee verliest onze werking voor sfeeracties ook enkele duizenden euro's aan inkomsten, want de sponsorovereenkomst tussen The Blues en Daikin voor het Daikinshirt verdwijnt samen met een uniek plekje in het stadion om vlaggen te hangen, zichtbaar tijdens wedstrijden op TV. Dat terwijl er genoeg andere mogelijkheden zijn voor visuele branding van partners in het stadion', klinkt het.

Bij 'The Blues' is men ook helemaal niet te spreken over die beslissing. 'Zonder overleg, weinig tactvol en drie dagen voor de eerste wedstrijd van het seizoen in Jan Breydel kunnen we dan ook bijzonder weinig begrip opbrengen voor deze beslissing', aldus de opvolger van Blue Army bij Club Brugge.

Poll

Gaat Club Brugge hier in de fout?

(385 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws