Aanpassing voor De Sutter na Anderlecht, Club Brugge en KVO: Knop omdraaien

Aanpassing voor De Sutter na Anderlecht, Club Brugge en KVO: "Knop omdraaien"

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 18:31di 16-07-2019 om 18:31

Tom De Sutter heeft zijn eerste trainingen bij amateurclub FC Knokke achter de rug. De spits traint niet langer dagelijks, maar amper drie keer per week. Een verandering toch, voor de 34-jarige spits.

"Die avondtrainingen zijn wel een beetje wennen. Als je zo lang profvoetballer was, moet je de knop omdraaien", zegt De Sutter in Het Nieuwsblad.

Toch blijft De Sutter bijzonder ambitieus. "Knokke is ook niet zomaar een clubje. Ze verbouwden het stadion en koesteren de droom om naar 1B te promoveren. Daar wil ik zeker aan meehelpen", geeft de aanvaller aan.

Fulltime
Naast zijn carrière als voetballer heeft De Sutter ook nog een pak ander werk. "Het is ook niet zo dat ik nu veel meer thuis ben bij mijn gezin. Ik run ondertussen drie padelclubs - in Waregem, in Mechelen en in Brugge - en die slorpen veel van mijn tijd op."

De Sutter heeft dus nog meer dan genoeg werk. En wil er zelfs wat extra werk bij gaan nemen. "In het voetbal moest ik een stapje opzijzetten, maar ik ben nog steeds fulltime bezig. En wie weet word ik af en toe ook eens voetbalanalist", lacht De Sutter.

Poll

Zou De Sutter nog een meerwaarde zijn voor een club uit 1A?

(152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws