Bölöni over Europees avontuur Antwerp: “Daar kan ik niet goed bij”

Bölöni over Europees avontuur Antwerp: “Daar kan ik niet goed bij”

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 16:38di 16-07-2019 om 16:38

Antwerp moet nog steeds wachten op een volledige uitspraak van het BAS. Het ziet er echter naar uit dat The Great Old in de tweede voorronde van de Europa League het Roemeense Viitorul zullen treffen.

“Het is moeilijk te vatten”, vertelt Bölöni tegenover Het Laatste Nieuws over het Europees debacle van KV Mechelen. “De instantie die de competitie organiseert en de regels opstelt en dus ook de straffen uitspreekt, doet dat blijkbaar op een andere manier dan de UEFA. Daar kan ik niet goed bij.”

“Aan onze planning verandert dit niets”, gaat de Roemeen verder. “Ik wou die wedstrijd niet per se spelen, integendeel, maar het hoort erbij zeker. Waarom? Niet omdat ik niet terug wil naar Roemenië. Ik heb er nog altijd een huis en ga er geregeld op vakantie, maar ik weet nu al dat zij het gaan zien als een wedstrijd tegen mij - één van hen - en dat is niet bepaald in ons voordeel.”

In Roemenië is de competitie al begonnen. “Ook het feit dat bij hen de competitie al aan de gang is en bij ons niet, dat is zeker geen bonus. De oefenmatchen die we speelden zijn één ding, maar echte wedstrijden waar er van enige druk sprake is, hebben we nog niet gehad. Dat vergt specifieke trainingen. Op dat vlak staat Viitorul dan ook al verder dan wij.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Bölöni hier gelijk?

(303 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws