'Danjuma en Club Brugge niet zeker van transfer, AS Roma kijkt ook naar PSV'

'Danjuma en Club Brugge niet zeker van transfer, AS Roma kijkt ook naar PSV'

16-07-2019 13:00 Laatste update: 13:43

In Italiaanse media wordt naast Inter ook AS Roma meer en meer in verband gebracht met Steven Bergwijn. Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport en Teleradiostereo zien de Romeinen de PSV-aanvaller als ideale vervanger van Stephan El Shaarawy. Hij is één van de opties naast Club Brugge-speler Arnaut Danjuma.

El Shaarawy maakte deze zomer de overstap naar het Chinese Shanghai Shenhua en dus zit AS Roma verlegen om een linksbuiten. Technisch directeur Gianluca Petrachi is volgens Italiaanse media groot fan van Bergwijn, die ook in de belangstelling staat van Inter.

Volgens Teleradiostereo ziet Bergwijn een overstap naar AS Roma wel zitten, ondanks het feit dat de club geen Champions League speelt. Hij zou echter van mening zijn dat hij in de ploeg het beste uit zijn aanvallende kwaliteiten kan halen. 

La Gazzetta schrijft dat Bergwijn uit financieel oogpunt een betere optie is dan Suso, waar AC Milan veertig miljoen voor wil vangen. Ook Danjuma wordt gelinkt aan zowel Inter als AS Roma. De Nederlander zou voor een som van om en nabij de zeventien miljoen euro Club Brugge kunnen verlaten.