De Sutter beklaagt beslissing KV Oostende: 'Zijn Vargas en Neto zekerheden?'

De Sutter beklaagt beslissing KV Oostende: 'Zijn Vargas en Neto zekerheden?'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 12:40di 16-07-2019 om 12:40

Voor Tom De Sutter zit het profvoetbal erop. De 34-jarige spits begon eerder deze week aan zijn trainingen bij amateurclub Knokke FC. Dat hij geen nieuw contract kreeg bij KV Oostende, zit De Sutter toch dwars.

Ondanks een mondeling akkoord kreeg De Sutter uiteindelijk toch geen nieuw contract bij de kustclub. KVO vond dat de spits geen volledige wedstrijd meer aankon en te vaak geblesseerd was.  Ik droomde nochtans van 100 goals in eerste klasse”, zegt De Sutter.

Hugo Broos geloofde nog in De Sutter. Na diens ontslag moest De Sutter niet meer hopen op een contractverlenging. "Drie dagen na het ontslag van Hugo vertelde het nieuwe bestuur me dat het geen meerwaarde meer in mij zag", zegr De Sutter.

"Ergens had ik daar - op mijn leeftijd - nog wel begrip voor, maar daarna zie je dat ze jongens als Renato Neto en Ronald Vargas halen. Zijn dat dan zekerheden? Met alle respect, maar ­Neto speelde het laatste anderhalf jaar amper bij Gent. Dat is toch vreemd. Zeker omdat ik in mijn eerste maand bij Oostende wel toonde wat ik nog in mijn mars had. Daarna ging het wat met ups en downs, maar nooit had ik problemen om 90 minuten te voet­ballen", geeft hij aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws